http://www.case-racky.cz

Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
22x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PT Avatar autora | 13.12.2018
Naprostá spokojenost. Pán mi vyšel ve všem vstříc, cena i kvalita velmi potěšila. Rozhodně mohu doporučit!
Avatar autora | 30.9.2018
Skvělá komunikace, rychlé zhotovení pedalboardu. Precizní práce -> 10/10 :-) doporučuji!
DM Avatar autora | 27.7.2018
Zatím nejhezčí a nejlépe vyrobený čase. Naprostá spokojenost. David
Avatar autora | 4.6.2018
+ OK Super

Avatar autora | 2.6.2018
+ Naprosto perfektní komunikace a zpracování výrobku narozdíl od jiných výrobců.

Avatar autora | 18.1.2018
+ Perfektní přístup, dobrá komunikace

Koupil jsem si zatím pedalboard a kvalita předčila mé očekávání. Když porovnám s tím, co je v prodeji v hudebních obchodech, kdy rohy od kufrů jsou plastové praskající, nebo plechové, rozevírající, prolamující se dna apod., tak musím říct, že jsem udělal velice dobře, že jsem u nich nakoupil. Case je bytelný, tvrdý, s pořádnými rohy, kvalitním materiálem počínaje a kvalitním smontováním konče. Musím jen doporučit
Avatar autora | 17.1.2018
+ rychle a levně

Avatar autora | 5.12.2017
Výborná domluva a ještě lepší kvalita :) Jsem naprosto spokojen.
Avatar autora | 6.8.2017
+ Pan Solar nam vyrobil rack na miru-odpoledne objednano a prespristi den rano psal, ze ma hotovo. Proste uzasne! Perfektne provedena prace.

Avatar autora | 30.7.2017
+ Rychlé vyřízení zakázky
+ Komunikace
- Trochu zpracování webových stránek

S obchodem jsem moc spokojenej, k mojí spokojenosti psali dodání do 14 dnů, ale byl to jen týden, na to že se jedná o zakázkovou výrobu to není nic drahého.
Avatar autora | 24.6.2017
+ Neobvyklý a jinde špatně dostupný sortiment

Avatar autora | 21.5.2016
+ přístup
- žádné

super
Avatar autora | 9.5.2016
+ Pro hudebníky velký výběr.
- Nevím o žádných

Komunikace super. Délka dodání super. case je lehký a kvalitně provedený. Jsem velmi spokojen.
Avatar autora | 7.6.2015
+ Velice kvalitní výroba case

Avatar autora | 17.2.2015
+ Rychlé reakce, profesionální přístup.
- Žádné. Pokud někdo chce kvalitní věc, musí za ní vydat adekvátní obnos.

Mohu všem doporučit.
Avatar autora | 10.2.2015
+ přehledný
+ široký výběr
+ levný - poměr cena a kvalita

Hledal jsem konkrétní rack a zde jsem našel vše rychle a přehledně a jednu z nejpříznivějších cen. Zpět složitě hledat levnější už nemělo smysl, tak jsem prostě klikl. Komunikace s obchodem neproběhla. Nebylo kdy a proč. Rozhodně doporučuji tento obchod.
Avatar autora | 2.2.2015
+ Možnost dohody na případných změnách
+ a vyrobení daného produktu na míru
- nemohu hodnotit
- první nákup
- v této chvíli se má objednávka vyřizuje

kdo hledá dobrý, kvalitní a pevný obal pro své hudební nádobíčko, je na správném místě
Avatar autora | 14.1.2015
+ Variabilita a možnost dotvoření výrobku na přání
- Ještě o nich nevím

Je prostě super
Avatar autora | 14.10.2014
Vše super.
Avatar autora | 13.9.2014
+ Rychlost, komunikace, kvalita

Dělali mi Case na Marshalla a jsem maximálně spokojený :) Case je velmi bytelný a aparát je maximálně chráněn.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 23