http://www.case-racky.cz

Hodnocení obchodu

4,8 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora | 22.7.2019
hrozně malý výběr.....a například žádný case na vinyly
Avatar autora | 28.4.2019
+ rychlost
+ komunikativnost

PT Avatar autora | 13.12.2018
Naprostá spokojenost. Pán mi vyšel ve všem vstříc, cena i kvalita velmi potěšila. Rozhodně mohu doporučit!
Avatar autora | 26.11.2018
vše je tak, jak má být
Avatar autora | 11.11.2018
+ Kvalitní práce za odpovídající cenu
+ Profesionální přístup k zákazníkovi
- O ničem nevím

Profesionální výrobek za odpovídající cenu, velmi dobrá komunikace s možností domluvy dle požadavků zákazníka. Celková spokojenos.
Avatar autora | 30.9.2018
Skvělá komunikace, rychlé zhotovení pedalboardu. Precizní práce -> 10/10 :-) doporučuji!
Avatar autora | 27.9.2018
+ rychlost
+ kvalita

Avatar autora | 5.8.2018
+ Nejlepší rack case co jsem kdy měl.
+ Komunikace
+ Ochota
+ Rychlost
+ Cena

DM Avatar autora | 27.7.2018
Zatím nejhezčí a nejlépe vyrobený čase. Naprostá spokojenost. David
Avatar autora | 4.6.2018
+ OK Super

Avatar autora | 2.6.2018
+ Naprosto perfektní komunikace a zpracování výrobku narozdíl od jiných výrobců.

Avatar autora | 18.1.2018
+ Perfektní přístup, dobrá komunikace

Koupil jsem si zatím pedalboard a kvalita předčila mé očekávání. Když porovnám s tím, co je v prodeji v hudebních obchodech, kdy rohy od kufrů jsou plastové praskající, nebo plechové, rozevírající, prolamující se dna apod., tak musím říct, že jsem udělal velice dobře, že jsem u nich nakoupil. Case je bytelný, tvrdý, s pořádnými rohy, kvalitním materiálem počínaje a kvalitním smontováním konče. Musím jen doporučit
Avatar autora | 17.1.2018
+ rychle a levně

Avatar autora | 5.12.2017
Výborná domluva a ještě lepší kvalita :) Jsem naprosto spokojen.
Avatar autora | 6.8.2017
+ Pan Solar nam vyrobil rack na miru-odpoledne objednano a prespristi den rano psal, ze ma hotovo. Proste uzasne! Perfektne provedena prace.

Avatar autora | 30.7.2017
+ Rychlé vyřízení zakázky
+ Komunikace
- Trochu zpracování webových stránek

S obchodem jsem moc spokojenej, k mojí spokojenosti psali dodání do 14 dnů, ale byl to jen týden, na to že se jedná o zakázkovou výrobu to není nic drahého.
Avatar autora | 24.6.2017
+ Neobvyklý a jinde špatně dostupný sortiment

Avatar autora | 21.5.2016
+ přístup
- žádné

super
Avatar autora | 9.5.2016
+ Pro hudebníky velký výběr.
- Nevím o žádných

Komunikace super. Délka dodání super. case je lehký a kvalitně provedený. Jsem velmi spokojen.
Avatar autora | 7.6.2015
+ Velice kvalitní výroba case

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 29